EP-Tempocup 2024

Rideep järjestää kesällä 2024, yhdessä alueen muiden seurojen kanssa, alueellisen TempoCupin.

Osakilpailujen päivämäärät julkaistaa myöhemmin.

Seinäjoen osakilpailu on alustavasti 6.8.2024.


Seinäjoen osakilpailu järjestetään normaalin viikkotempon yhteydessä Seinäjoen lentokentän ohi kulkevalla Rengonharjuntiellä klo 19 alkaen. 

Se järjestetään perinteisesti yhteistyössä SSU-Triathlonin kanssa. RIDEEP vastaa ajanotosta ja SSU-Triathlon osoittaa pyöräilijöille kääntömerkin sijainnin. Aikuiset ajaa 10km ja juniorit 5km.

Ilmoitautuminen tapahtuu ennakkoon tämän kilpailusivun ilmoittautumissivulla.

Seuraa Jurvan Voiman, Waasa Watt Warriorsien ja Kauhajoen Karhun pyöräilyosaston Facebookia, jotta saat tarkemmat tiedot heidän osakilpailuista.


Sarjat:

Juniorit M/N-10, M/N-12, M/N-14, M/N-16, M/N-18 5km. Juniorisarjoissa ajo maantiepyörällä tai vastaavalla.

Tempopyörä Miehet / Naiset 10km: Tempopyörä, triathlonpyörä, maantiepyörä, jossa temposarvet tai vastaava varustus.

Maantiepyörä Miehet / Naiset 10km: Maantiepyörä UCI-sääntöjen mukaan, ei levykiekkoa tai lisätankoja. Tempokypärä ja -puku ovat kuitenkin sallittuja.

Tapahtuma on kaikille ilmainen.


Tapahtuman kulku:

Ajanottaja lähettää pyöräilijät liikkeelle Rengonharjuntien Teboilin päästä. Käytössä on lähtöteline. Pyöräilijät käyvät kiertämässä Mastotiestä n. 20m etäisyydellä olevan merkin ja palaavat takaisin lähtöpaikalle.

Junioreille on 5km reitti, jonka kääntöpaikka on 2,5km kohdalla karttaan merkityllä kohdalla. Tiessä on keskitiessä tässä kohdassa merkki, jonka junnupyöräilijä kiertää ja palaa sitten takaisin maaliin lähtöpaikan kohtaan. 


Varsinkin ensikertalaisten kannattaa saapua paikalle hyvissä ajoin, jotta ajoreittiin ehtii tutustumaan rauhassa. Tällöin varsinaisen ajosuorituksen pystyy tekemään turvallisemmin.

Autolla paikalle saapuvat voivat jättää autonsa Rengonharjun Teboilin parkkipaikalle.

Huomaathan, että tiellä on tapahtuma-aikana normaali liikenne, eikä tapahtuman järjestäjien toimesta ole liikenteenohjausta. Ajo ja etenkin kääntöpaikan U-käännös tulee suorittaa turvallisuus edellä.


Tulokset käydään läpi paikanpäällä ajojen jälkeen ja julkaistaan myös Rideepin somessa.

Reitin Strava -segmentti.

Cupin pistetilanne päivitetään Rideepin sivuille.


Turvallisuusohjeet

  • Polkupyörä pitää olla teknisesti kunnossa ja pyöräilijän tulee käyttää kypärää
  • jokaisen osallistujan tulee varmistaa oma vakuutusturva, sillä Rideep ei ole vakuuttanut osallistujia
  • saavu paikalle vain terveenä
  • pyöräilijän tulee ottaa huomioon, että Rengonharjuntiellä on tapahtuma-aikana normaali liikenne. Annetaan siis muille tiellä liikkujille riittävästi tilaa ja väistetään tarvittaessa.
  • Pyöräilijän on itse varmistettava kääntöpaikalla turvallinen U-käännös. Kääntöpaikan hoitajalla ei ole oikeutta pysäyttää autoja, joten vastuu on pyöräilijällä.