Junioritoiminta 2024 2015-2017 -syntyneet. 7-9v 

HUOM! Osallistuminen tähänkin ryhmään avataan ensin seuran jäsenille, jos ryhmä ei tule täyteen tämän jälkeen uusille kuskeille.

Ensimmäinen kerta: Keskiviikko 22.5.2024 kello 17.45- 19.00. Paikka: HUOM! Vaihtui: Jouppilanvuoren sairaalan puoleinen vanhan sairaanhoito-oppilaitoksen kenttä. Koskenalantie 17 60220 Seinäjoki

Harjoittelemme Elokuun loppuun asti kerran viikossa. Viikot 27-30 vietämme kesälomaa.


Kesän aikana harjoittelun pääpaino tulee olemaan rennoissa maastolenkeissä. 


Junioritoimintaan osallistuvalla lapsella tulee olla maastoajoon soveltuva polkupyörä, eli mieluiten kunnolliset käsikahvoilla toimivat etu- ja takajarrut, riittävästi vaihteita sopivan välityksen valitsemiseen ja leveämmät maastoajoon soveltuvat renkaat. Tämä siitä syystä, että harjoitukset tulevat olemaan jo lajin omaisia ja maastoajoa tulee lähes joka kerta. Näin varmistetaan sujuva ja mieluinen harjoittelu. Lisäksi kypärä on pakollinen varuste.


Apuohjaajia tarvitaan! Jos vanhempi on halukas toimimaan apuohjaajana, niin täytä ilmoittautumiskaavakkeen siihen varattu kohta.


Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta, joten huolehdithan itse vakuutusturvasi kattavuudesta. Seuran jäsenet voivat yhtenä vaihtoehtona hankkia lajivakuutuksen suomisport.fi – järjestelmän kautta. Linkki palveluun https://info.suomisport.fi/ Järjestelmässä huoltajan täytyy olla rekisteröityneenä.

Ilmoittautuminen junioritoimintaan 19.4.2024 mennessä tästä linkistä: 

ILM. PÄÄTTYNYT

Kysy lisää : janne.m.hautala@gmail.com


Lisätiedot: Janne Hautala