Junioritoiminta 2022

2013-2015 -syntyneet

Toiminta alkaa viikolla 17/2022, eli huhtikuun viimeisellä viikolla.

Alustavasti harjoitellaan Maanantaisin klo 18-19.30, kokoonnutaan Jouppilanvuoren yläparkkipaikan kellolla.

Ensimmäinen kerta siis: Maanantai 25.4.2022 kello 18.00. Paikka: Jouppilanvuoren yläparkkipaikan kello (Jouppilanvuorentie 85, 60320 Seinäjoki).

Harjoittelemme Elokuun loppuun asti kerran viikossa. Viikot 26-27 vietämme kesälomaa.

Kesän aikana harjoittelun pääpaino tulee olemaan maastopyöräilyn eri alalajeissa. Lisäksi tutustutaan hieman cyclocrossiin ja maantiepyöräilyyn.

Junioritoimintaan osallistuvalla lapsella tulee olla maastoajoon soveltuva polkupyörä, eli mieluiten kunnolliset käsikahvoilla toimivat etu- ja takajarrut, riittävästi vaihteita sopivan välityksen valitsemiseen ja leveämmät maastoajoon soveltuvat renkaat. Tämä siitä syystä, että harjoitukset tulevat olemaan jo lajin omaisia ja maastoajoa tulee lähes joka kerta. Näin varmistetaan sujuva ja mieluinen harjoittelu. Lisäksi kypärä on pakollinen varuste.

Toimintaan voi käydä tutustumassa muutaman kerran, minkä jälkeen on liityttävä seuraan ja maksettava jäsenmaksu 30€ (vuosi). Perhejäsenyys 50€ (vuosi). Mikäli lapsi on seuran jäsen, on junioritoiminta täysin ilmainen. 

Apuohjaajia tarvitaan! Jos vanhempi on halukas toimimaan apuohjaajana, niin täytä ilmoittautumiskaavakkeen siihen varattu kohta.

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta, joten huolehdithan itse vakuutusturvasi kattavuudesta. Seuran jäsenet voivat yhtenä vaihtoehtona hankkia lajivakuutuksen suomisport.fi – järjestelmän kautta. Linkki palveluun https://info.suomisport.fi/ Järjestelmässä huoltajan täytyy olla rekisteröityneenä.

Ilmoittautuminen junioritoimintaan 11.4.2022 mennessä tästä linkistä:

Ilmoittautuminen on päättynyt.


Lisätiedot: Mikko Vainio, 0405349806, vainio.mt@gmail.com