Kilparyhmä 2012-2015 -syntyneet

Uusi perustettava ryhmä tavoitteellisemmasta harjoittelusta kiinnostuneille. Toiminta käynnistyy Huhtikuussa 2024. Kesällä harjoittelemme 1-2 kertaa viikossa ohjatusti. Suurin osa harjoituksista tehdään Joupiskan maastoissa, mutta myös kaupungin muut maastopyöräilyalueet tulevat kesän aikana tutuiksi. Treenipäivät tarkentuvat myöhemmin ja saattavat hieman vaihdella kesän mittaan. Suunnitelmana on jatkaa toimintaa myös talvikauden yli yhdellä ohjatulla harjoituksella joka toinen viikko.

Ryhmän tavoitteena on tarjota kilpaileville ja kilpailemisesta kiinnostuneille junioreille kilpaurheilua tukevaa harjoittelua. Ryhmän jäsenillä ei kuitenkaan ole kilpailupakkoa, vaan motivaatio tavoitteelliseen harjoitteluun ja kehittymiseen riittää. Harjoittelun pääpaino tulee olemaan XC- ja Maraton -maastopyöräilyssä. Myös Enduroa, Cyclocrossia ja Maantiepyöräilyä voi olla mukana harjoitusohjelmassa.

Ryhmä on suunnattu ensisijaisesti 2012-2015 -syntyneille tytöille ja pojille, joilla on jo muutaman vuoden pyöräilytausta ja kokemus maastopyöräilystä, tai muuten vastaavat taidot ja kestävyyspohja. Ryhmän jäsenille suositellaan ohjattujen harjoitusten lisäksi omatoimista liikuntaa ja/tai muita lajeja maastopyöräilyn lisäksi tukemaan kokonaisvaltaisesti urheilijaksi kasvamista. Ryhmän junioreiden vanhempia tullaan rekrytoimaan Seinäjoella kesän aikana järjestettäviin maastopyöräilykilpailuihin erilaisiin helppoihin toimitsijatehtäviin. Nämä kilpailut kuuluvat osana junioreiden harjoitussuunnitelmaan ja tukevat kehittymistä maastopyöräilyssä.

Ryhmäkoko tullaan rajoittamaan noin kymmeneen junioriin. Hakemuksen ryhmään liittymisestä pääset jättämään alla olevasta linkistä. Ryhmään paikan saaneille pyritään lähettämään vahvistus viimeistään maaliskuun alkupuolella.

Hakuaika ryhmään on päättynyt. Ole yhteydessä suoraan ryhmän vastuuvetäjään.

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta, joten huolehdithan itse vakuutusturvasi kattavuudesta. Seuran jäsenet voivat yhtenä vaihtoehtona hankkia lajivakuutuksen suomisport.fi – järjestelmän kautta. Linkki palveluun https://info.suomisport.fi/ Järjestelmässä huoltajan täytyy olla rekisteröityneenä.

Ryhmän jäseniltä edellytetään seuran jäsenyyttä. Mikäli lapsi ei ole seuran jäsen, hoidathan jäsenyyden kuntoon viimeistään ensimmäisen harjoituskerran jälkeen.

Lisätietoja antaa:

Mikko Vainio, 040 534 9806, vainio.mt@gmail.com