Viikkotempo

Viikkotempo, eli henkilökohtainen 10km aika-ajo, ajetaan kesällä 2021 joka toinen tiistai Seinäjoen lentokentän ohi kulkevalla Rengonharjuntiellä klo 19 alkaen. Se järjestetään perinteisesti yhteistyössä SSU-Triathlonin kanssa ja on seuran jäsenille ilmainen. RIDEEP vastaa ajanotosta ja SSU-Triathlon kääntöpaikan turvallisuudesta.

Ajanottaja lähettää pyöräilijät Rengonharjuntien Teboilin päästä minuutin välein. Pyöräilijät käyvät kiertämässä Mastotiestä n. 10m etäisyydellä olevan merkin ja palaavat takaisin lähtöpaikalle.

Kalustorajoituksia ei ole, mutta käytettävä polkupyörä pitää olla teknisesti kunnossa ja pyöräilijän tulee käyttää kypärää. Jokaisen osallistujan tulee varmistaa oma vakuutusturva, sillä Rideep ei ole vakuuttanut osallistujia.

Varsinkin ensikertalaisten kannattaa saapua paikalle hyvissä ajoin, jotta ajoreittiin ehtii tutustumaan rauhassa. Tällöin varsinaisen ajosuorituksen pystyy tekemään turvallisemmin. 

Autolla paikalle saapuvat voivat jättää autonsa Rengonharjun Teboilin parkkipaikalle. 

Jokaisesta temposta on seuran kalenterissa oma tapahtumansa.


Tulokset käydään läpi paikanpäällä ajojen jälkeen ja julkaistaan myös Rideepin Facebook-sivulla.


13.7. järjestettävä viikkotempo on samalla myös EP tempocupin osakilpailu.Hygienia- ja turvallisuusohjeet

  • saavu paikalle vain terveenä
  • noudata lähtö- ja maalialueella turvavälejä
  • mikäli sinun tarvitsee sylkeä tai niistää nenäsi, tee se siten, etteivät muut altistu pisaroille
  • pyöräilijöiden tulisi pyrkiä järjestäytymään oletettuun nopeusjärjestykseen ennen lähtöä. Tällöin vältytään ajon aikaisilta ohitus- ja peesaustilanteilta (tempossa peesaus on muutenkin kiellettyä)
  • pyöräilijän tulee ottaa huomioon, että Rengonharjuntiellä on tapahtuma-aikana normaali liikenne. Annetaan siis muille tiellä liikkujille riittävästi tilaa ja väistetään tarvittaessa.
  • Mikäli osallistujamäärä ylittää mahdollisen kokoontumisrajoituksen salliman osallistujamäärän, niin ajanottaja rajoittaa osallistujien määrää.