Junioritoiminta 2022

2012 syntyneet ja vanhemmat

16.3.2022 klo 21.00 RYHMÄ TÄYNNÄ. 

Junioritoiminta  (2012 syntyneet ja vanhemmat)

Huhti-elokuussa  maanantaisin klo 18.00-19.30 järjestettävä junioritoiminta vanhemmille lapsille. Ensimmäinen kerta 25.4. Kokoontuminen Joupiskan yläparkkipaikan luona ison kellon vieressä klo 18.00 (Jouppilanvuorentie 85, 60320 Seinäjoki).

Harjoitukset painottuvat maastoajoon, mukana saattaa olla myös muita lajimuotoja. Harjoittelussa on enemmän fyysistä ja teknistä haastavuutta kuin nuorempien ryhmässä, kuitenkaan hauskanpitoa unohtamatta. Pyrkimys kehittyä pyöräilyn harrastajana tukien kilpailutoimintaa.

Harjoitukset läpi kesän kerran viikossa Maanantaisin klo 18-19.30. 

Riippuen talvikeleistä 2022-2023 tavoite on järjestää myös muutama talviajolenkki.

Muut harjoituspaikat  tarkentuvat ennen junioritoiminnan alkua, jolloin ilmoitetaan myös muut kokoontumispaikat. Tutustutaan Seinäjoen lähialueen metsäpolkuihin (joupiskan alue, hyllykallio, hallila, kärki, törnävä).


Junioritoiminnan harjoitukset on suunnattu lapsille, joilla on jo enemmän kokemusta, ja haluavat panostaa lajiin. Pyritään tukemaan mm. kilpailuihin osallistumista, josta ohjaajilla on kokemusta. Harjoitukset mennään porukkalenkki-ajatuksella, tällöin tulee lapselle itselleenkin tutuksi lähialueen maastot, mikä madaltaa kynnystä lähteä maastoon omallakin ajalla.  Viimeisen osallistumiskerran laavuretkellä tarjotaan makkaraa ja limonaadia! 


Toimintaan voi käydä tutustumassa muutaman kerran, minkä jälkeen on liityttävä seuraan ja maksettava jäsenmaksu 30€ (vuosi). Perhejäsenyys 50€ (vuosi). Mikäli lapsi on seuran jäsen, on juniorikoulu ilmainen.


Apuohjaajia tarvitaan! Jos vanhempi on halukas toimimaan apuohjaajana, niin täytä ilmoittautumiskaavakkeen siihen varattu kohta.


Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta, joten huolehdithan itse vakuutusturvasi kattavuudesta. Seuran jäsenet voivat yhtenä vaihtoehtona hankkia lajivakuutuksen suomisport.fi – järjestelmän kautta. Linkki palveluun https://info.suomisport.fi/ Järjestelmässä huoltajan täytyy olla rekisteröityneenä.

Ilmoittautuminen lasten junioritoimintaan 11.4.2022 mennessä:

Otamme mukaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta

16.3.2022 klo 21.00 RYHMÄ TÄYNNÄ 

Lisätiedot; Janne Hautala 040 832 4906 janne.m.hautala(at)gmail.com