Junioritoiminta käynnistyy! Ilmoittaudu mukaan!

Junioritoiminta kaudelle 2022 käynnistyy!  Ensimmäinen kerta ryhmissä 2 ja 3 maanantai 25.4.2022 kello 18.00. Fillarikoulu aloittaa 16.5. klo 18 Paikka: Jouppilanvuoren yläparkkipaikalla kellon vieressä (Jouppilanvuorentie 85, 60320 Seinäjoki).

Kolme ryhmää, (ajotaitojen ja innokkuuden mukaan voidaan siirtyä halutessa ryhmästä toiseen):

1.       Lasten fillarikoulu 2016-2018 syntyneet

2.       2013-2015 syntyneet

3.       2012 ja vanhemmat

Tarkempaa infoa eri ryhmistä,  ilmoittautumislinkit, sekä vastuuvetäjien yhteystiedot  löydät ikäryhmäsivujen alta osiosta Harjoitukset->Junioritoiminta.


Alla lyhyt kuvaus toiminnasta ohjeineen.

Lähtökohtaisesti ilmoittaudutaan oman ikäryhmän harjoituksiin. Junioritoiminnan ryhmiä kuitenkin tullaan kesän mittaan sekoittamaan taitotason ja oman innostuksen mukaan. Näin kaikille löytyy omaa taitotasoa tukevaa toimintaa.


Yleisiä ohjeita ja toiveita:

Apuohjaajille on tarve! Jos vanhempi on halukas toimimaan apuohjaajana, niin täytä ilmoittautumiskaavakkeeseen siihen varattu kohta.

Hinnat ryhmät 2 ja 3 : Toimintaan voi käydä tutustumassa pari kertaa, minkä jälkeen on liityttävä seuraan ja maksettava jäsenmaksu 30€ (vuosi). Perhejäsenyys 50€ (vuosi).

Fillarikoulun hinta on 20€ / lapsi. Mikäli lapsi on seuran jäsen, on Fillarikoulu täysin ilmainen! Seuraan kuulumaton lapsi voi myös liittyä seuraan ennen ensimmäistä kertaa ja maksaa jäsenmaksun 30€ (vuosi). Perhejäsenyys 50€ (vuosi). Tällöin kaikki seuran etuudet ovat käytettävissä ja osallistumismaksua ei tarvitse erikseen maksaa. Mikäli lapsi on seuran jäsen, on junioritoiminta täysin ilmainen.  HUOM! Tarjoamme lisäksi tähän ryhmään jos vanhempi lupautuu apuohjaajaksi, niin osallistuminen ei maksa mitään. Seuraan kuulumattomat saavat sähköpostilla laskun. Pyydämme maksamaan laskun ennen ensimmäistä tapahtumakertaa.  Alla varusteista tarkemmin HUOM! Fillarikouluun voi osallistua millä tahansa pyörällä.


Varusteet:

Lapsella tulee olla maastoajoon soveltuva polkupyörä, eli kunnolliset käsikahvoilla toimivat etu- ja takajarrut, riittävästi vaihteita sopivan välityksen valitsemiseen ja leveämmät maastoajoon soveltuvat renkaat. Kypärä on pakollinen varuste. Kypärän alle ei lippalakkia. Juomapullo ehdottomasti mukaan. Ajolasit ja ajohanskat ehdottomasti suositeltava varuste suojaamaan silmiä ja käsiä oksilta, risuilta ja kaatumisilta. Vaatetuksesta: Liikuntaan soveltuva kelin mukainen varustus. Jos olet epävarma millaisella pyörällä voi osallistua, kysy lisää vetäjiltä.


Tarkistuslista pyörän kunnosta jotta ajaminen on turvallista ja mukavaa:

-          Pyörä huollettuna

-          Tarkista ja kiristä renkaiden kiinnitys

-          Ota seisontajalka kokonaan irti

-          Testaa toimiiko jarrut.

-          Tarkista että tangon gripit ovat tukevasti tangossa, lukkogripit kiristetty.

-          Yleissuositus rengaspaineista edessä 1,8-2 bar ja takana 1,9-2,2 bar. Maastossa rengas pitää ja rullaa esteiden yli paremmin hiukan pienemmillä paineilla.

-          Satulan säätäminen oikeaan korkeuteen


Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta, joten huolehdithan itse vakuutusturvasi kattavuudesta. Seuran jäsenet voivat yhtenä vaihtoehtona hankkia lajivakuutuksen suomisport.fi – järjestelmän kautta. Linkki palveluun https://info.suomisport.fi/  Järjestelmässä huoltajan täytyy olla rekisteröityneenä.