Huom! Kaikki seuran harjoitus- ja yhteistoiminta on peruttu toistaiseksi korona-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Harjoitukset ja tapahtumat pyritään toteuttamaan heti kun tämä on mahdollista.

Kauden 2020 junioritoiminnasta tiedotetaan näillä sivuilla myöhemmin.


RIDEEP järjesti kaudella 2019 junioritoimintaa monipuolisen pyöräilyn merkeissä. Alla tarkempaa tietoa menneen kauden toiminnasta. Perusajatuksena toiminnassa on säilyttää hauskanpito pyöräilyssä, tutustua paremmin lajiin ja pyöräilyn lajikirjoon sekä harjoitella yhdessä.  Suuntaamme harjoittelua karkeasti ottaen kahteen eri ryhmään:

1) yli 10 v. aktiiviryhmän juniorit, jotka ovat pyöräilleet enemmän ja aktiivisemmin

2) 7-9 v. nuoremmat fillarikoululaiset

Vanhimmat juniorit voivat osallistua ohjatusti keskiviikkomaastoyhteislenkeille.Kesäkauden harjoittelussa pääpaino on maastoharjoittelussa, mutta mukana tulee olemaan myös cyclocross ja pumptrack-harjoituksia. Junioreita pyritään tukemaan kiinnostuksen mukaan kilpailutoimintaan.Mitä maksaa?

Seuran junioritoimintaan osallistuminen edellyttää seuran jäsenyyttä ja lisäksi koko kaudelta kustantaa 30e / juniori ja saman perheen junioreilta yht. 50e. HUOM! Jos vanhemmista jompikumpi / molemmat toimivat junioritoiminnassa aktiivisesti apuohjaajina, juniorin osallistumismaksu on tällä kuitattu (seuran jäsenmaksu on kuitenkin maksettava).


Käytännön infoa:

Mukaan juniori tarvitsee fillarin (mielellään hieman leveämmillä renkailla varustetun ja maastoon kelpaavan) ja kypärän sekä sään mukaisen liikuntavarustuksen. Mukaan on hyvä ottaa myös juomapullo ja tarvittaessa lenkin jälkeen jotain pientä purtavaa. Vanhemmat ovat myös tervetulleita osallistumaan mukaan.


Vakuutuksista:

Junioreita ei ole vakuutettu seuran puolesta, joten juniorilla tulee olla voimassa oleva tapaturmavakuutus. Seuran jäsenille Suomen Pyöräily tarjoaa pyöräilyharrastukseen fillaripassia (tai lisenssiä erityisesti jos ajatuksena on osallistua muihin junioritapahtumiin / kilpailuihin). 

Lisäinfoa fillaripassista ja lisenssistä: http://www.pyoraily.fi/lisenssi/Terveisin,

RIDEEP-junioriohjaajat