Junioritoiminta käynnistyy! Ilmoittaudu mukaan!

Kesäkaudella 2021 Rideep järjestää junioritoimintaa kolmessa eri ryhmässä toukokuusta alkaen.

  • Lasten Fillarikoulu, 2017-2015 -syntyneet
  • Junioritoiminta, 2014-2012 -syntyneet
  • Junioritoiminta, 2011 syntyneet ja vanhemmat

Tarkempaa infoa eri ryhmistä,  ilmoittautumislinkit, sekä vastuuvetäjien yhteystiedot  löydät ikäryhmäsivujen alta osiosta Harjoitukset->Junioritoiminta.


Alla lyhyt kuvaus toiminnasta kokonaisuutena.

Lähtökohtaisesti ilmoittaudutaan oman ikäryhmän harjoituksiin. Junioritoiminnan ryhmiä kuitenkin tullaan kesän mittaan sekoittamaan taitotason ja oman innostuksen mukaan. Näin kaikille löytyy omaa taitotasoa tukevaa toimintaa.

 Lasten Fillarikouluun (2017-2015 -syntyneet) voi osallistua myös seuraan kuulumattomat. Junioritoimintaan (2014 -syntyneet ja vanhemmat) mukaan tulevan täytyy liittyä seuran jäseneksi. Tutustumassa voi käydä pari kertaa ennen jäseneksi liittymistä. Jäsenmaksu koko kaudelta 30€, perhejäsenyys 50€.

Kaikkien ryhmien harjoittelussa pääpaino on maastoharjoittelussa. Lasten Fillarikouluun voi osallistua millä tahansa polkupyörällä. Junioritoimintaan (2014 syntyneet ->) osallistuvalla lapsella tulee olla maastoajoon soveltuva polkupyörä, eli mieluiten kunnolliset käsikahvoilla toimivat etu- ja takajarrut, riittävästi vaihteita sopivan välityksen valitsemiseen ja leveämmät maastoajoon soveltuvat renkaat. Tämä siitä syystä, että harjoitukset tulevat olemaan jo lajin omaisia ja maastoajoa tulee lähes joka kerta. Näin varmistetaan sujuva ja mieluinen harjoittelu. Lisäksi kypärä on pakollinen varuste.

Junioreita ei ole vakuutettu seuran puolesta, joten juniorilla tulee olla voimassa oleva tapaturmavakuutus! Seuran jäsenet voivat yhtenä vaihtoehtona hankkia lajivakuutuksen suomisport.fi – järjestelmän kautta. Linkki palveluun https://info.suomisport.fi/ Järjestelmässä huoltajan täytyy olla rekisteröityneenä.