Junioritoiminta käynnistyy! Ilmoittaudu mukaan!

Junioritoiminta kaudelle 2023 käynnistyy!  Ensimmäinen kerta ryhmissä 2 ja 3 keskiviikkona 10.5.2023 kello 17.45. Fillarikoulu aloittaa 24.5. klo 17.45 Paikka: Jouppilanvuoren yläparkkipaikalla kellon vieressä (Jouppilanvuorentie 85, 60320 Seinäjoki). Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin.


Seuran suuresta jäsenmäärästä johtuen ilmoittautuminen avataan ensin seuran jäsenille, tämän jälkeen jos ryhmät eivät tule täyteen ilmoittautuminen avataan muille. 

HUOM!!! 9.4.2023 ILMOITTAUTUMISET ON NYT AVATTU SEURAN ULKOPUOLISILLE JUNIOREILLE. LINKKI LÖYTYY KO. RYHMÄN SIVUILTA. PYRIMME ILMOITTAMAAN MUKAAN MAHTUNEILLE MAHDOLLISIMMAN PIAN, VIIMEISTÄÄN HETI TOUKOKUUN ALUSSA.


Kolme ryhmää, (ajotaitojen ja innokkuuden mukaan voidaan siirtyä halutessa ryhmästä toiseen) saattaa olla että yli 10v ryhmä jaetaan vielä kahteen ryhmään iän ja taitotason mukaan. Riippuen osallistujen määrästäkin:

1.       Lasten fillarikoulu 5 harjoituskertaa 2017-2019 syntyneet. 4-6v

2.       2014-2016 syntyneet. 7-9v. Harj. läpi kesän

3.       2013 ja vanhemmat. Yli 10v. Harj. läpi kesän

Tarkempaa infoa eri ryhmistä,  ilmoittautumislinkit, sekä vastuuvetäjien yhteystiedot  löydät ikäryhmäsivujen alta osiosta Harjoitukset->Junioritoiminta.


Alla lyhyt kuvaus toiminnasta ohjeineen.

Lähtökohtaisesti ilmoittaudutaan oman ikäryhmän harjoituksiin. Junioritoiminnan ryhmiä kuitenkin tullaan kesän mittaan sekoittamaan taitotason ja oman innostuksen mukaan. Näin kaikille löytyy omaa taitotasoa tukevaa toimintaa.


Yleisiä ohjeita ja toiveita:

Apuohjaajille on tarve! Jos vanhempi on halukas toimimaan apuohjaajana, niin täytä ilmoittautumiskaavakkeeseen siihen varattu kohta.


Hinnat ryhmät 2 ja 3 : Seuran jäsenille kaikki junnuryhmät ilmaisia. Uudet kuskit voivat käydä tutustumassa toimintaan pari kertaa. Tämän jälkeen hinta uusille kuskeille 35 € /hlö. Tällä saa osallistumisoikeuden seuran toimintaan loppuvuodeksi. Kaudelle 2024 voi sitten liittyä joko yksilöjäseneksi tai perhejäseneksi.


Fillarikoulun hinta uusille kuskeille on 25 € / lapsi. Tässäkin Kaudelle 2024 voi sitten liittyä joko yksilöjäseneksi tai perhejäseneksi.


Uusille kuskeille laskut tulevat sähköpostilla, laskutus arviolta heinä-elokuussa.

Alla varusteista tarkemmin HUOM! Fillarikouluun voi osallistua millä tahansa pyörällä.


Varusteet:

Lapsella tulee olla maastoajoon soveltuva polkupyörä, eli kunnolliset käsikahvoilla toimivat etu- ja takajarrut, riittävästi vaihteita sopivan välityksen valitsemiseen ja leveämmät maastoajoon soveltuvat renkaat. Kypärä on pakollinen varuste. Kypärän alle ei lippalakkia. Juomapullo ehdottomasti mukaan. Ajolasit ja ajohanskat ehdottomasti suositeltava varuste suojaamaan silmiä ja käsiä oksilta, risuilta ja kaatumisilta. Vaatetuksesta: Liikuntaan soveltuva kelin mukainen varustus. Jos olet epävarma millaisella pyörällä voi osallistua, kysy lisää vetäjiltä.


Tarkistuslista pyörän kunnosta jotta ajaminen on turvallista ja mukavaa:

-          Pyörä huollettuna

-          Tarkista ja kiristä renkaiden kiinnitys

-          Ota seisontajalka kokonaan irti

-          Testaa toimiiko jarrut.

-          Tarkista että tangon gripit ovat tukevasti tangossa, lukkogripit kiristetty.

-          Yleissuositus rengaspaineista edessä 1,8-2 bar ja takana 1,9-2,2 bar. Maastossa rengas pitää ja rullaa esteiden yli paremmin hiukan pienemmillä paineilla.

-          Satulan säätäminen oikeaan korkeuteen


Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta, joten huolehdithan itse vakuutusturvasi kattavuudesta. Seuran jäsenet voivat yhtenä vaihtoehtona hankkia lajivakuutuksen suomisport.fi – järjestelmän kautta. Linkki palveluun https://info.suomisport.fi/  Järjestelmässä huoltajan täytyy olla rekisteröityneenä.

Kaikista ryhmistä löytyy vastuuvetäjä jonka yhteystiedot ovat ko. ryhmän osiossa. Voit kysellä lisätietoja myös janne.m.hautala@gmail.com / 040 832 4906