Junioritoiminta käynnistyy! Ilmoittaudu mukaan!

Junioritoiminta kaudelle 2024 käynnistyy! Uutena ryhmänä aloitaa Kilparyhmä 2012-2015 -syntyneille junioreille. Lisätiedot tästä omalla alasivulla! Muut ryhmät jatkavat kutakuinkin aiempien vuosien sapluunalla. Näiden osalta tiedot tullaan päivittämään lähitulevaisuudessa.


Kesä 2024 

Ensimmäinen kerta ns. harrasteryhmissä keskiviikkona 22.5.2024 kello 17.45 -19. Paikka:  HUOM! Vaihtui: Jouppilanvuoren sairaalan puoleinen vanhan sairaanhoito-oppilaitoksen kenttä. Koskenalantie 17 60220 Seinäjoki

Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin.


Seuran suuresta jäsenmäärästä johtuen ilmoittautuminen avataan ensin seuran jäsenille, tämän jälkeen jos ryhmät eivät tule täyteen ilmoittautuminen avataan muille. 

HUOM!!! 22.4.2024 ILMOITTAUTUMISET PÄÄTTYNEET. 


Kolme ryhmää, (ajotaitojen ja innokkuuden mukaan voidaan siirtyä halutessa ryhmästä toiseen) saattaa olla että yli 10v ryhmä jaetaan vielä kahteen ryhmään iän ja taitotason mukaan. Riippuen osallistujen määrästäkin ja saadaanko lisää vastuuvetäjiä:

1.       Lasten fillarikoulu 2018-2020 syntyneet. 4-6v. Harj. läpi kesän

2.       2015-2017 syntyneet. 7-9v. Harj. läpi kesän

3.       2014 syntyneet ja vanhemmat. Yli 10v. Harj. läpi kesän

Tarkempaa infoa eri ryhmistä,  ilmoittautumislinkit, sekä vastuuvetäjien yhteystiedot  löydät ikäryhmäsivujen alta osiosta Harjoitukset->Junioritoiminta.


Alla lyhyt kuvaus toiminnasta ohjeineen.

Lähtökohtaisesti ilmoittaudutaan oman ikäryhmän harjoituksiin. Junioritoiminnan ryhmiä kuitenkin tullaan kesän mittaan sekoittamaan taitotason ja oman innostuksen mukaan. Näin kaikille löytyy omaa taitotasoa tukevaa toimintaa.


Yleisiä ohjeita ja toiveita:

Apuohjaajille on tarve! Jos vanhempi on halukas toimimaan apuohjaajana, niin täytä ilmoittautumiskaavakkeeseen siihen varattu kohta.


Hinnat ryhmät 1-3: Seuran jäsenille kaikki junnuryhmät ilmaisia. Uudet kuskit voivat käydä tutustumassa toimintaan pari kertaa. Tämän jälkeen hinta uusille kuskeille 35 € /hlö. Tällä saa osallistumisoikeuden seuran toimintaan loppuvuodeksi. Kaudelle 2025 voi sitten liittyä joko yksilöjäseneksi tai perhejäseneksi.


Uusille kuskeille laskut tulevat sähköpostilla, laskutus arviolta heinä-elokuussa.

Alla varusteista tarkemmin HUOM! Fillarikouluun voi osallistua millä tahansa poljettavalla pyörällä. Ei siis potkupyörällä kuitenkaan


Varusteet:

Lapsella tulee olla maastoajoon soveltuva polkupyörä, eli kunnolliset käsikahvoilla toimivat etu- ja takajarrut, riittävästi vaihteita sopivan välityksen valitsemiseen ja leveämmät maastoajoon soveltuvat renkaat. Kypärä on pakollinen varuste. Kypärän alle ei lippalakkia. Juomapullo ehdottomasti mukaan. Ajolasit ja ajohanskat ehdottomasti suositeltava varuste suojaamaan silmiä ja käsiä oksilta, risuilta ja kaatumisilta. Vaatetuksesta: Liikuntaan soveltuva kelin mukainen varustus. Jos olet epävarma millaisella pyörällä voi osallistua, kysy lisää vetäjiltä.


Tarkistuslista pyörän kunnosta jotta ajaminen on turvallista ja mukavaa:

-          Pyörä huollettuna

-          Tarkista ja kiristä renkaiden kiinnitys

-          Ota seisontajalka kokonaan irti

-          Testaa toimiiko jarrut.

-          Tarkista että tangon gripit ovat tukevasti tangossa, lukkogripit kiristetty.

-          Yleissuositus rengaspaineista edessä 1,8-2 bar ja takana 1,9-2,2 bar. Maastossa rengas pitää ja rullaa esteiden yli paremmin hiukan pienemmillä paineilla.

-          Satulan säätäminen oikeaan korkeuteen


Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta, joten huolehdithan itse vakuutusturvasi kattavuudesta. Seuran jäsenet voivat yhtenä vaihtoehtona hankkia lajivakuutuksen suomisport.fi – järjestelmän kautta. Linkki palveluun https://info.suomisport.fi/  Järjestelmässä huoltajan täytyy olla rekisteröityneenä.

Kaikista ryhmistä löytyy vastuuvetäjä jonka yhteystiedot ovat ko. ryhmän osiossa. Voit kysellä lisätietoja myös janne.m.hautala@gmail.com / 040 832 4906