Lasten Fillarikoulu 2022

Lasten Fillarikoulu (2016-2018 –syntyneet) 

TILANNE 29.4.22 RYHMÄ TÄYNNÄ

Lasten fillarikoulu on touko-kesäkuussa viitenä peräkkäisenä maanantaina järjestettävä kokonaisuus. Ensimmäinen kerta pidetään 16.5 klo 18.00-19.00. Kokoontuminen Jouppilanvuoren yläparkkipaikan vieressä kellon alla. Katusosoite on Jouppilanvuorentie 85, 60320 Seinäjoki. Jokaisella kerralla on oma teemansa, jonka avulla opetellaan pyörän hallinnan perustaitoja ja maastoajon alkeita. Asioita opetellaan mahdollisimman paljon leikin kautta. 

Fillarikoulun harjoitukset on suunnattu lapsille, jotka osaavat jo liikkeellelähdön, jarruttamisen ja tasaisella alustalla melko sujuvan pyöräilemisen ilman apupyöriä. Kaatuilla toki saa, ja se on jopa suotavaa! 

Hinta koko tapahtumasarjalle on 20€ / lapsi. Mikäli lapsi on seuran jäsen, on Fillarikoulu täysin ilmainen! Seuraan kuulumaton lapsi voi myös liittyä seuraan ennen ensimmäistä kertaa ja maksaa jäsenmaksun 30€ (vuosi). Perhejäsenyys 50€ (vuosi). Tällöin kaikki seuran etuudet ovat käytettävissä ja osallistumismaksua ei tarvitse erikseen maksaa. Viimeisen osallistumiskerran laavuretkellä tarjotaan makkaraa ja pillimehua! 

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta, joten huolehdithan itse vakuutusturvasi kattavuudesta. Seuran jäsenet voivat yhtenä vaihtoehtona hankkia lajivakuutuksen suomisport.fi – järjestelmän kautta. Linkki palveluun https://info.suomisport.fi/ Järjestelmässä huoltajan täytyy olla rekisteröityneenä. 

Ilmoittautuminen lasten Fillarikouluun 1.5.2022 mennessä. Otamme mukaan 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta. 

LINKKI ILMOITTAUTUMISEEN  -RYHMÄ TÄYNNÄ - 

Tarvitsemme mieluusti mukaan muutaman apuohjaajan. Mikäli olet halukas toimimaan apuohjaajana, niin täytä ilmoittautumiskaavakkeen siihen varattu kohta. Mikäli toimit apuohjaajana, on fillarikoulu lapsellesi maksuton. 


Tapahtumakerrat ja teemat: 

Kokoontumispaikka on jokaisella kerralla Jouppilanvuoren yläparkkipaikan kellon alla. Katuosoite on Jouppilanvuorentie 85, 60320 Seinäjoki. 

1. Ma 16.5.2022 klo 18-19 Tutustutaan toisiimme. Harjoitellaan perusasioita tasaisella alustalla leikkien avulla 

2. Ma 23.5.2022 klo 18-19 Ajotekniikkaa. Vaihteet, jarrutukset, esteiden ylitys, mutkassa ajo. 

3. Ma 30.5.2022 klo 18-19 Lenkkipäivä. Ajetaan Joupiskan alueen helppoja polkuja ja ulkoilureittejä.  

4. Ma 6.6.2022 klo 18-19 Pumptrack. Tutustutaan Joupiskan pumptrackiin ja harjoitellaan radalla ajoa. 

5. Ma 13.6.2022 klo 18-19 Päättäjäiset. Laavuretki. 


Käytännön infoa osallistujille: 

Kypärä on pakollinen varuste! Muuten liikuntaan soveltuva kelin mukainen varustus. 

Kirjoittakaa lapsen kypärän etuosaan teipinpalaan näkyville lapsen nimi. 

Tarkistattehan yhdessä lapsenne kanssa ennen ensimmäistä kertaa, että pyörä on huollettu ja kaikki toimii. Satula kannattaa myös säätää oikeaan korkeuteen talven kasvupyrähdyksen jälkeen. Toki säädämme satulat tarvittaessa myös Fillarikoulussa, mutta sen isompiin remontteihin aikamme ei valitettavasti riitä. 

Seuraan kuulumattomat saavat sähköpostilla laskun. Pyydämme maksamaan laskun ennen ensimmäistä tapahtumakertaa. 

Lisätiedot Sampo Haapoja 040-507 8002 sampo.haapoja@gmail.com