Junioritoiminta 2012-2014 -syntyneet

Toiminta alkaa keskiviikkona 12.5.2021 kello 18.00 Alakylän koulun kentällä osoitteessa Suupohjantie 89, 60320 Seinäjoki. 

Kokoonnumme touko-kesäkuussa keskiviikkoisin kello 18.00-19.30, heinäkuussa lomailemme 3-4 viikkoa. Elokuussa kokoonnumme vielä kaksi kertaa ennen koulujen alkua. 

Kesän aikana tullaan tutustumaan oman pyörän lisäksi pyöräilyn alalajeihin, kuten enduroon, cyclocrossiin ja maantieajoon. Tarkemmat kokoontumispaikat tarkentuvat ennen ensimmäistä kertaa. 

Juniorit tullaan jakamaan pienryhmiin turvallisen harjoittelun takaamiseksi. Tärkeimmät seikat kesän junioritoiminnassa ovat hauskanpito ja turvallisuus.


Toimintaan voi käydä tutustumassa muutaman kerran, minkä jälkeen on liityttävä seuraan ja maksettava jäsenmaksu 30€ (vuosi). Perhejäsenyys 50€ (vuosi). Mikäli lapsi on seuran jäsen, on juniorikoulu täysin ilmainen. 

Apuohjaajia tarvitaan! Jos vanhempi on halukas toimimaan apuohjaajana, niin täytä ilmoittautumiskaavakkeen siihen varattu kohta.

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta, joten huolehdithan itse vakuutusturvasi kattavuudesta. Seuran jäsenet voivat yhtenä vaihtoehtona hankkia lajivakuutuksen suomisport.fi – järjestelmän kautta. Linkki palveluun https://info.suomisport.fi/ Järjestelmässä huoltajan täytyy olla rekisteröityneenä.

Ilmoittautuminen lasten junioritoimintaan 1.5.2021 mennessä:

ILMOITTATUMINEN ON PÄÄTTYNYT. Voit kysellä vapaita paikkoja ryhmän vastuuvetäjältä.


Käytännön infoa osallistujille:

  • Kypärä on pakollinen varuste! Muuten liikuntaan soveltuva kelin mukainen varustus. Juomapullo mukaan.
  • Ilmoitamme mahdollisista suorituspaikkamuutoksista sähköpostilla ja näillä sivuilla.
  • Lisätiedot; Tuomas Daviddson, 050 411 5674