Junioritoiminta 2011 syntyneet ja vanhemmat

Junioritoiminta  (2011 syntyneet ja vanhemmat)

Touko-elokuussa  keskiviikkoisin klo 18.00-19.30 järjestettävä junioritoiminta vanhemmille lapsille. Ensimmäinen kerta 12.5. Kokoontuminen Joupiskan rinneravintolan edustalle klo 18.00 (Lakeudentie 20, 60320 Seinäjoki).

Harjoitukset painottuvat maastoajoon, lisäksi tutustutaan myös mm. maantiepyöräilyyn, johon seuralla on tarjota lainapyöriä.

Muut harjoituspaikat  tarkentuvat ennen junioritoiminnan alkua, jolloin ilmoitetaan myös muut kokoontumispaikat. Tutustutaan Seinäjoen lähialueen metsäpolkuihin (joupiskan alue, hyllykallio, hallila, kärki, törnävä).

Junioritoiminnan harjoitukset on suunnattu lapsille, joilla on jo enemmän kokemusta, ja haluavat panostaa lajiin. Pyritään tukemaan mm. kilpailuihin osallistumista, josta ohjaajilla on kokemusta. Harjoitukset mennään porukkalenkki-ajatuksella, tällöin tulee lapselle itselleenkin tutuksi lähialueen maastot, mikä madaltaa kynnystä lähteä maastoon omallakin ajalla.  Alkuun pienimuotoinen tasotesti, kesän lopulla sama testaus. Viimeisen osallistumiskerran laavuretkellä tarjotaan makkaraa ja limonaadia! 

Toimintaan voi käydä tutustumassa muutaman kerran, minkä jälkeen on liityttävä seuraan ja maksettava jäsenmaksu 30€ (vuosi). Perhejäsenyys 50€ (vuosi). Mikäli lapsi on seuran jäsen, on juniorikoulu ilmainen.

Apuohjaajia tarvitaan! Jos vanhempi on halukas toimimaan apuohjaajana, niin täytä ilmoittautumiskaavakkeen siihen varattu kohta.

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta, joten huolehdithan itse vakuutusturvasi kattavuudesta. Seuran jäsenet voivat yhtenä vaihtoehtona hankkia lajivakuutuksen suomisport.fi – järjestelmän kautta. Linkki palveluun https://info.suomisport.fi/ Järjestelmässä huoltajan täytyy olla rekisteröityneenä.

Ilmoittautuminen lasten junioritoimintaan 1.5.2021 mennessä:

ILMOITTATUMINEN ON PÄÄTTYNYT. Voit kysellä vapaita paikkoja ryhmän vastuuvetäjältä.


Käytännön infoa osallistujille:

  • Kypärä on pakollinen varuste! Muuten liikuntaan soveltuva kelin mukainen varustus. Juomapullo mukaan.
  • Ilmoitamme mahdollisista suorituspaikkamuutoksista sähköpostilla ja näillä sivuilla.
  • Lisätiedot; Veikko Laitila 044 2698971